vrijdag 21 november 2014

orgel

Weetje waar ik schijtziek van word? van die mensen die zelden bij je op bezoek komen, maar dan wel meteen te berde brengen dat we al die platen, cd's, dvd's en boeken eigenlijk in een kast met deurtjes ervoor moeten doen, omdat het nu net is alsof we in een bibliotheek wonen. Dit is ons in korte tijd al enkele keren overkomen. Wij vinden dat gezellig, ja! Het gevoel dat je omringd bent door schoonheid en warmte. Ik bedoel... ik zeg toch ook niet bij mensen die in een koud kaal huis wonen: je zou eens wat kasten moeten neerzetten of wat planken aan de muur met wat tweedehands boeken of zo en wat schilderijtjes aan de muur, want nu is het net alsof je er nog maar net ingetrokken bent. Of van die mensen die allerhande kitsch prularia van de blokker en de action in de vensterbank hebben staan: je zou eens zelf iets moeten maken, nu is het net alsof je saai en fantasieloos bent.
Of van die mensen die me eigenlijk helemaal niet zo goed kennen, die dan zeggen dat ik er wat vaker uit moet, omdat "tussen vier muren", of "achter de geraniums" zitten ook maar niks is. Ik loop minstens een uur per dag met de hond en fiets ook minimaal een half uur iedere dag. Ik denk dat ik meer "uit" ben dan de gemiddelde Nederlander met een autostoel onder zijn reet. Of van die mensen die me vragen wat ik dan zoal doe met al die vrije tijd. Dat is helemáál absurd. Dus je zou een baan nodig hebben, omdat je anders niet weet wat je met al die tijd moet doen? Man, de tijd gaat al zo hard en ik krijg al niet alles gedaan wat ik graag zou willen doen, voor ik dood ga. Ik verspil alleen wel tijd aan het hebben van keuze-stress: welke van al die ideeën ga ik eens uitwerken...?

Ok, uitgeraasd...

Er zijn ongelooflijk veel sexy bedoelde plaatjes te vinden op internet van meisje met piano. Hierop kom ik nog wel een keertje terug, met bijvoorbeeld de allerergste, want dan wordt het weer lachwekkend. Slechts een klein deel vind ik ècht leuk...


Misschien ga ik tòch wel door met dagelijks plaatjes plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten