vrijdag 3 november 2017

Vliegende schotels (5)

Vandaag geef ik het woord aan Teckel Jopie:

Hallo!!! Even weer een berichtje. het gaat best goed met me en volgens mij met Jan ook, hoewel hij eergisteren een beetje van slag scheen. Maar verder doen we veel met zijn tweeën.

Gisteravond hadden we zelfs een schnabbel in de binnenstad, een hele leuke plek met veel mensen en een enorm aanrecht, met allemaal glazen erop. Jammer dat ik daar niet uitgebreid achter mocht snuffelen. Jan haalde me er tot twee keer toe vandaan en toen moest ik weer aan de lijn. Maar ik heb wel weer veel werk verzet. Er waren nogal wat mensen die aandacht nodig hadden en dan ben ik de beroerdste niet. Sommige dingen verleer je nooit. En de vergoeding was dik in orde. Er was een bak met water op de grond en een blik met brokjes aan de muur, waar ik er af en toe een of twee van kreeg. Ook Jan was druk in de weer aan de tafel waar we zaten: allemaal nieuwe mensen: Erik, Patrick, Peter, Roy, Cor en Saskia. Volgens mij vond Jan Saskia wel leuk, maar ze scheen bij Cor te horen.

Thuis heb ik nog een half uur bij Jan op schoot gelegen en naar een CD geluisterd die hij die middag had gekocht. Jan zei dat een avondje kroeg zonder alcohol nèt zo leuk is, of eigenlijk leuker, in verband met de volgende ochtend. Dus we gaan daar vaker naar toe.

Doehoeg!

JoopGeen opmerkingen:

Een reactie posten